Izbor za Miss Slavonije 2016

Prvi u Hrvatskoj (a možda i šire) smo snimili izbor za Miss Slavonije 2016. s našom kamerom 360°. Ovakav događaj gdje su bitni detalji i gledanje iz više kuteva svakako doprinosi tehnologija koja omogućuje iskustvo pregleda snimke u formatu 360°.

Magdalena Brkić (18),  iz Nuštra kod Vinkovaca, nova je Miss Slavonije 2016! Prva pratilja je Lucija Radolović (18), a druga Bonita Kristić (24). Odlučio je tako 12-člani žiri regionalnog izbora Miss Slavonije za Miss svijeta koji je u subotu, 21. svibnja održan u Kazališno koncertnoj dvorani u Slavonskom Brodu.  Magdalena Brkić će predstavljati Slavoniju na finalnom izboru za Miss Hrvatske 2016. koji će se održati početkom lipnja ove godine u Šibeniku.

Za titulu najljepše borilo se 12 finalistica odabranih na prethodnom castingu, a djevojke su se predstavile u tri izlaska:  u večernjim haljinama, casual looku po vlastitom izboru, te u vjenčanicama. Svojoj je nasljednici krunu predala prošlogodišnja misica, Antonija Damjanović iz Ivankova, a lentom s titulom Miss Slavonije 2016. okitio ju je Matej Zovkić, član žirija, inače glasnogovornik LNG-a Hrvatska. U žiriju su među ostalima bile i Maja Vračarić Kuljiš, vlasnica licence izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta i Iva Kontek iz glavne direkcije Izbora, te saborske zastupnice Ljubica Maksimčuk i Ružica Vukovac.

Magdalena Brkić završila je Gimnaziju i svoje školovanje namjerava nastaviti na Medicinskom fakultetu. Dolazi iz obitelji koja ima sedmero djece. Bavi se rukometom, igra u rukometnom klubu Vukovar, i članica je udruge manekena iz Vinkovaca. Ovo joj nije prvo natjecanje na izboru ljepote, jer je 2015.  osvojila titulu najsimpatičnije djevojke na izboru za Miss turizma Hrvatske, no prvi put  se natječe na regionalnom izboru. Nije očekivala pobjedu, obzirom na jaku konkurenciju. U daljnjem natjecanju želi ostvariti što bolji plasman i predstaviti svoju Slavoniju u najljepšem svjetlu, jer, kako kaže – najljepše djevojke dolaze iz okolice Vinkovaca.  

Izbor Miss Slavonije i ove je godine sjajno je organiziralo Brodsko udruženje mladih i najmlađih (BUMN) koje ujedno obilježava i 25. obljetnicu djelovanja u gradu na Savi. U prigodnom glazbenom programu samog izbora nastupili su plesne skupine TOP Dance, Brodski leptirići i popularni „Sinovi“. Svi posjetitelji i sudionici izbora bilu su pozvani i na solidarnost, te su imali prigodu u donacijske kutije na ulazu u dvoranu dati svoj prilog za potrebe liječenja Anite Herceg, teško oboljele djevojke iz Slavonskog Broda.

Datum

04 Srpanj 2016

Kategorije

Zabava, Zdravlje i ljepota, Događanja

 

Preko 490 godina znamo da je Zemlja okrugla, ali slike i video sadržaji su ostali ravni. S našom kamerom želimo to promijeniti. Iskusite i snimite život onako kako bi u stvarnosti trebao izgledati - u potpunom 360° okruženju!

Google Street View Trusted Photographer

Svijet 360 je Googleov pouzdani fotograf za Google Street View.

PayPal za sigurno plaćanje

Za online plaćanje naših usluga koristimo PayPal sustav naplate koji je zaštićen SSL protokolom.

Pratite nas na Facebooku